КЪЩА за 2ма/4ма

Просторна къща, състояща се от: - дневна с трапезария , кухненски плот с мивка на първия етаж , хол с мека мебел и маса- 2 спални на втория етаж -,едната от стаите има 2 единични легла, другата стая е с 1 единично и 1 двойно малко легло. Самостоятелна баня и тоалетна с душ и сешоар - тераса с барбекю и панорамна гледка към езерото.

ВИЖ ОЩЕ

КЪЩА за 6-ма

Къщата е на два етажа. На първия етаж са разположени хол с камина , мека мебел (ъглов диван с маса ) , стая с две легла едното персо и полувина и едно единично, баня, тоалетна и веранда.На втория етаж са две стаи, в едната персон и половина и още едно единично легло,а в другата две единични легла..Вилата е оборудвана с термо кана за топла вода , микровълнова печка  и посуда ( вилици ,лъжици , чинии и чаши ).На разположение пред вилата е външно барбекю на дървени въглища.

ВИЖ ОЩЕ

ВИП КЪЩА

Луксозна къща, състояща се от: - една спалня, голяма всекидневна с камина и трапезария с оборудвана кухня за готвене на първия етаж - една спалня, детска стая и хол на втория етаж - 2 самостоятелни бани и тоалетни с душ и сешоар - тераса с барбекю и панорамна гледка към езерото -

ВИЖ ОЩЕ

Релакс център в КЪЩИ ЗА ГОСТИ "Романтика форест"

Релакс центъра разполага със сауна , парна баня и джакузи с 32 градуса изворна вода от Родопа планина

Виж ощe

Ресторант в КЪЩИ ЗА ГОСТИ "Романтика форест"

Къщите за гости "Романтика форест" предлагат на своите гости просторен ресторант с капацитет до 100 места , подходящ за всякакви тържества и събития като сватби , рожденни дни и др.

КЪЩА  LUX

   Най-новата ни  къща LUX  !      Къщата е с капацитет до 6 човека. Има голям хол с мека мебел,  камина и парно, малка холна маса, голяма трапезна маса със столове, бар-плот, оборудвана кухня с хладилник, печка с керамично покритие, шкафове и посуда! На първия етаж има още : отделен санитарен възел и самостоятелна стая със спълня. С вътрешни стълби се изкачвате на вторият етаж, където има още 2 стаи с по две легла /едното е персон и половина, а др. е единично/  Има веранда с маса и столове.                        

КЪЩИ ЗА ГОСТИ "РОМАНТИКА ФОРЕСТ"

Къщите за гости "Романтика Форест" са разположени на брега на язовир Широка поляна , 1530 надморска височина , 40 км от гр. Батак в Родопа планина . Комплексът включва ресторант, СПА съоръжения, сауна, парна баня и джакузи. На разположение също е детска площадка и голяно външно закрито барбекю.

Всички вили (16 на брой) за настаняване в Романтика Форест са на 2 етажа и с изглед към язовира и планината. Разполагат с всекидневна зона, отделна спална зона и обзаведена тераса с външни барбекюта.

   В комплекса има закрита външна зала за увеселение, с капацитет до 30 човека, подходяща за фирмени събития, семейства и весели компании, с работно време независещо от основния ресторант, оборудвана с маси, пейки, вода, скара, чеверме, камина и дърва за камината, озвучителна система.

НАЕМ ЗА ПОЛЗВАНЕ: 100 лв. 

ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА / 3лв. на човек, предлагаме:

- допълнителна посуда: чинии, вилици, лъжици, ножове,стъклени чаши

- покривки и салфетки

- лед за питиета

- допълнително дърва: 0,1 куб./10 лв.  и дървени въглища / 7,50 лв.

 

Име и Фамилия

E-mail:

Телефон:

Тема:

Вашето запитване:

Защитен код: